sábado, 26 de octubre de 2013

Durant aquestes darreres setmanes hem estat cercant informació sobre la vida de l'Albert i l'hem redactada, també hem estat intentant contactar amb algú relacionat amb les seves obres per  realitzar alguna entrevista. De moment no hem obtingut resposta, tot i així ho seguim intentant.
Aquí us deixem una de tantes entrevistes que hem visualitzat fins ara per dur a terme, tant la redacció del treball com de la seva biografia.
jueves, 24 de octubre de 2013

L'altre dia a la UAB vam trobar diversos llibres de psicològia que ens podrien anar bé amb el treball, un d'ells, el més important, va ser Piscología de la salud y calidad de vida:

També vam fer fotocopies a altres llibres relacionats amb el tema a tractar.

jueves, 10 de octubre de 2013

Introducció

Hola!

Nosaltres som Laia Lòpez i Sonia Marquez, som alumnes de segon de batxillerat de l'Institut Sabadell i aquest bloc l'utilitzarem per fer un seguiment del nostre treball de recerca.

El títol del nostre treball és Albert Espinosa en el qual volem tocar els diferents punts de vista que té sobre la vida i relacionar-los amb altres punts de vista, encara que també tractarem les seves obres com ara el món groc i brúixoles que busquen somriures perduts.


La tutora que es farà càrrec de supervisar el nostre treball de recerca serà la professora de català, Teresa Gibert.

Benvinguts!