martes, 19 de noviembre de 2013

No existeix la paraula "dolor"

Pablo Motos, presentador de "El Hormiguero" va citar a l'Albert Espinosa al programa després d'haver publicat el seu llibre "Brúixoles que busquen somriures perduts". 

Posem un fragment de la entrevista on Pablo Motos pregunta a l'Albert el perquè diu que no existeix la paraula dolor (frase dita tant al llibre de "Brúxioles que busquen somriures perduts" com a "El món groc").
Entrevista d'Albert Espinosa en el programa "El Hormiguero" d'Antena 3.

martes, 12 de noviembre de 2013

El món groc

Aquesta setmana estem treballant “El món groc”.


Hem començat resumint els capítols de l’obra per després poder analitzar més detalladament la filosofia d’aquest.
Per tant, també podrem analitzar l'originalitat de la mirada de l’autor i amb això començar a respondre varies de les qüestions que ens vam plantejar en un principi.Adjuntem una imatge del llibre i de l'autor:


"Els somnis són el nord del món sencer. Si els fas realitat, hauràs d'anar al sud"
(Pàgina 86, El món groc)

martes, 5 de noviembre de 2013

Bona tarda!

Sabem que hem tingut el bloc una mica oblidat però ja estem aquí de nou.

Durant aquests dies ens hem dedicat a redactar en profunditat el treball analitzat detalladament tant els llibres (El món groc i Brúixoles que busquen somriures perduts) com l'obra audiovisual.
Fins ara s'ha de dir que el fet de redactar la biografia de l'Albert Espinosa ha sigut bastant complicat degut a què és una persona jove i encara viva, però tot i les dificultats ens hem en-sortir després de molt treball.

Durant tot aquest temps també hem intentat contactar amb alguns personatges relacionats amb les obres com ara l'actor català Marc Balaguer, però encara no hem obtingut resposta. Seguim intentant aconseguir alguna entrevista, ja sigui amb el Marc o amb una altra persona.

I fins aquí les novetats, us anirem informant més endavant.

Per acomiadar-nos us deixem una entrevista al Marc Balaguer, feta al programa Tags del club Super 3.
Fins la pròxima!